Aktuelle byggeprojekter i Kanalbyen

Et stort nyt kontorhus - Porthouse - og to boligprojekter, LANGEBRO og BÅDHUSENE er på vej i Sønder Voldgade kvarteret. Samtidig skyder boligprojektet Kongens Punkt snart op for enden af Frederiks Kanal.

LANGEBRO og BÅDHUSENE

I sommeren 2016 indgik Kanalbyen en aftale med Enggaard A/S om en etapevis udbygning af Sønder Voldgade kvarteret. Her opføres i de kommende år to bebyggelsestyper, nemlig henholdsvis LANGEBRO, som kommer til at bestå af 12 smukke punkthuse i varierende højde og BÅDHUSENE, som bliver fem stk. tre-etagers rækkehuse.

Tilsammen indeholder LANGEBRO og BÅDHUSENE 232 moderne og funktionelle boliger med en beliggenhed og en udsigt, der ikke findes bedre nogle steder i trekantområdet.

Læs mere om LANGEBRO

Læs mere om BÅDHUSENE

 

Porthouse

Port House bliver nyt domicil for ADP, som driver Fredericia havn, men huset er samtidig indrettet som et moderne og fleksibelt fler-bruger kontorbyggeri med plads til flere virksomheder. Første etape forventes at åbne i 2018.

Læs mere om Port House

 

Kongens Punkt

Kongens Punkt består af 12 almene familieboliger og 29 lejligheder i seniorbofællesskab. Boligkontoret Fredericia og STB BYG stikker spaden i jorden til det nye projekt i november 2017 og forventer, at det er klar til ibrugtagning i foråret 2019.

Læs mere om Kongens Punkt