Port House

Port House bliver nyt domicil for ADP, som driver Fredericia havn, men huset er samtidig indrettet som et moderne og fleksibelt fler-bruger kontorbyggeri med plads til flere virksomheder.

Med opførelsen af Port House i kanalbyen ønsker ADP at skabe en god synergi mellem industrihavnen og den nye bydel. Samtidig har ADP et mål om at tiltrække flere virksomheder til havnen.

Port House bliver et moderne og fleksibelt flerbruger kontorbyggeri bestående af to bygninger på i alt 7.945 m2 med mulighed for flere lejemål fordelt på fire etager. Bygningerne indeholder kontorer, fælles reception, et mødecenter, kantine og en restaurant beliggende med udsigt til Lillebælt. Der etableres derudover også værksteder og faciliteter til ADPs driftsafdeling.

Port House står efter planen klar til indflytning i to etaper. Første bygning er klar i efteråret 2018 og anden bygning i efteråret 2019.
Arkitekt på Port House er Smidt Hammer Lassen, og Enggaard A/S er totalentreprenør. Byggeriet går i gang i l efteråret 2017.

Læs mere på Port House's egen hjemmeside