Kanalbyens boligliste

Kanalbyen er en helt ny kanalby ved Lillebælt med attraktive andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger midt i Fredericia og Trekantområdet. Boliglisten er et uforpligtende tilbud til dig, der er interesseret i at følge med i nyt om boligbyggeri, VIP-arrangementer mm. Alt hvad du skal gøre er, at skrive dig op med dine boligønsker.

Hvis du overvejer at bo i Kanalbyen, kan du - helt uforpligtende - skrive dig op med dine nærmere boligønsker. Når du skriver dig op, vil du løbende modtage nyheder pr. mail, når Kanalbyen i Fredericia P/S indgår nye aftaler om boligbyggerier. Du får også besked om, hvordan du kan komme i dialog med en bygherre eller mægler.

Boliglisten er ikke en venteliste, men blot et tilbud om nyheder og VIP-arrangementer.

Klik her for at skrive dig op. Det er helt uforpligtende.

Privatlivspolitik 

Når du tilmelder dig elektroniske nyheder fra Kanalbyen i Fredericia beder vi dig om nogle almindelige persondata som navn og e-mailadresse. De personoplysninger benyttes når vi fremsender nyhedsbreve. Vi opbevarer dine personoplysninger elektronisk i et eksternt udsendelsessystem, hvor vi har aftale om datasikkerhed. Vi videresender ikke dine personoplysninger. Du kan til en hver tid afmelde dig elektroniske nyheder fra Kanalbyen i Fredericia, enten ved at kontakte Kanalbyen i Fredericia eller ved at klikke "afmeld" i selve nyhedsbrevet. Herefter sletter vi dine data. Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke persondata vi har, hvad de benyttes til, og hvor de opbevares.