JUMP

  • Jump UPPERCUT DANSETEATER
SPRING - UD I DET, OP AD DET, VÆK FRA DET! JUMP

Forstillingen starter kl 15:00 i C-Byen, gammelhavn og er gratis for alle! 

Dato: 13.06-2021

Med barnets hoppende glæde og boblende nysgerrighed tager livet fart, men hurtigt bliver leg til konkurrence og konkurrence til livets hårde resultater. Du tager springet, springer for livet, og om du lander på benene eller snubler og om du har modet til at rejse dig igen, vil tiden vise. 

JUMP er en urban danseforestilling om at fange, skabe og slippe rytmen. Med springet som præmis må vi være eller bære vores fejl i så høj grad, at vi måske i sidste ende ender med at lykkes.

Foruden at give publikum en forrygende oplevelse i teatret, er håbet også at JUMP vil inspirere til at søge, udfolde og ikke mindst huske det legende. At turde slippe jordforbindelsen for en stund, og være i springets uanede og uendelige uligheder - også i voksenlivets hverdag. For selvom det gør ondt at falde, er det ikke kun af det onde, når det sker. "Man skal se JUMP for glæden, humøret .... Og for at lære at hoppe igen", grinder Stephanie Thomasen, Uppercuts kunsteriske leder, og den ene af JUMPs to koreografer. 

Alder: Fra 7 år 

Arrangørerne
Fredericia-Middelfart Teaterforening, Kanalbyen i Fredericia, Trekantområdets Festuge

Forestillingen bliver også spillet i middelfart Kl. 11:00 på middelfart bibliotek