Action og Street Food ved Lillebælt (2021)

  • 86831313 115423506702133 9059773202087018496 O
Glæd dig til den første store Street Food Festival i Kanalbyen i Fredericia. Det vil emme af kubik, hyggestemning, action, oplevelser for hele familien, DJ musik og masser af lækkerier til ganen hele weekenden den 18. juni - 19. juni 2021.

Der vil være fokus på kubik, action og oplevelser for hele familien weekenden igennem og det er gratis.

Følg med på begivenheden på Facebook. Her vil der løbende blive annonceret events, så vi løbende får mere og mere at glæde os til.

LØRDAG: MC-TRÆF (Kl. 11-23)
Glæd dig til den fedeste lørdagsstemning med street food, hygge musik, events, aktiviteter og ikke mindst vores kæmpe MC-træf.

Kom som MC-klub og vis jeres flotte motorcykler i paradekørsel gennem Gl. Havn. Kom forbi som enkeltperson med din fede MC eller kom forbi som tilskuer og se tusindvis af flotte motorcykler.

Er du MC-nørd eller vil du bare se og opleve flotte motorcykler med fed lyd, er det lørdag, det sker.

Alle er velkomne. Der er noget for hele familien og motorcyklerne vil komme hele dagen igennem. Nogen som paradekørsel med deres klub og andre som enkelt bikere.

Kom forbi med din:
MC klub
Custom bike
Veteran cykel
Hjemmebyggede projekt
Alt specielt på 2 hjul
Eller bare en fed og anderledes MC du gerne vil vise frem.

Kommer I som klub, vil vi gerne arrangere I kan køre paradekørsel på et aftalt og annonceret tidspunkt. Kontaktperson Kennet - tlf 26240246.

SØNDAG: BIL-TRÆF (Kl. 11-21)
Vi er klar til at skabe den fedeste søndagsstemning, med street food, hyggemusik, events, aktiviteter og ikke mindst vores kæmpe bil-træf.

Kom som bilklub og vis jeres flotte biler i paradekørsel gennem Gl. Havn. Kom forbi som enkeltperson med din fede bil eller kom forbi som tilskuer og se hundredvis af flotte biler.

Er du bilnørd eller vil du bare se og opleve flotte biler med fed lyd, er det dagen, hvor det kan opleves.

Alle er velkommende, der er noget for hele familien og bilerne vil komme hele dagen igennem. Nogen som paradekørsel med deres klub og andre som enkeltbiler.

Kom forbi med din:
Amerikaner bil
Custom bil
Veteran bil
Special bil
Eller bare en fed og anderledes bil du gerne vil vise frem.

Kommer I som klub, vil vi gerne arrangere det, så I kan køre paradekørsel på et aftalt og annonceret tidspunkt. Kontaktperson Kennet - tlf 26240246.

Glæd dig til 3 fede dage ved Lillebælt!

Find de seneste opdateringer om begivenheden her: https://www.facebook.com/traefvedlillebaelt