Efterårsferie med fjernstyrede biler og Memory Run i Kanalbyen

  • Race Cars 1, 2, 3, start! Efterårsferien står blandt andet på dyst med fjernstyrede biler som disse.
Tre dage med sjove og udfordrende aktiviteter venter børn og barnlige sjæle i Kanalbyen. Efterårsferien er samtidig sæsonens sidste mulighed for at få sig en is og bruge faciliteterne i Havnens Oase.

I Kanalbyen kan man både opleve fart og blive udfordret på sine samarbejdsevner i de tre første hverdage i skolernes efterårsferie. Mandag den 14., tirsdag den 15. og onsdag den 16. oktober er der nemlig sjov med fjernstyrede minibiler på programmet. Er man mere til hyggelig quizleg a la orienteringsløb, kan man også dyste i små hold med familie eller venner i Memory Run.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at prøve at styre rundt med de små elektriske køretøjer, og der bliver til lejligheden sat en bane op, som bliver tilpasset deltagerne. Først træner man, så tager man tid, og til sidst kører man ræs. De hurtige racerbiler styres med et joystick, som gør, at voksne hurtigt bliver til børn, som bare skal give den gas mod hinanden.

En dyst i viden, samarbejde og held

I quizlegen Memory Run kommer man rundt i hele Kanalbyen på jagt efter forskellige poster med billeder. Her får man god brug for både viden og hukommelse, samarbejde og måske lidt held for at vinde! Undervejs kaster man med en terning, som afgør, hvilke poster man skal hen til. Man skal altså ikke gennem alle poster, men vinderne er det hold, der først svarer rigtigt på den sidste post med nr. 36.

Hver af de to aktiviteter varer en time, hvor den første begynder kl. 10 og den sidste kl. 15 på hver af de tre dage. Instruktører fra firmaet OurStuff guider deltagerne igennem dagens events.

Det er gratis at deltage, og man skal tilmelde sig på forhånd på Billetto.dk. Har man lyst til både at fjernstyre biler og løbe Memory Run, kan man for eksempel melde sig til aktiviteterne med en times mellemrum.

Sæsonen rundes af

Efterårsferien markerer samtidig afslutningen på sæsonen i Havnens Oase. Ishuset Kaptajn Gammel Havn holder åbent hele ugen med, hvor man kan få sig en is og låne udstyr til at spille minigolf. Når efterårsferien er slut, bliver oasens faciliteter pakket væk for vinterhalvåret. 

Aktiviteterne Race Cars og Memory Run er arrangeret af Fredericia Kommune i samarbejde med Kanalbyen i Fredericia og OurStuff.


Bestil de gratis billetter her:

Race Cars: https://billetto.dk/e/race-cars-billetter-1093233
Der kan være 8 hold pr. time og max. 2 deltagere på hvert hold.

Memory Run: https://billetto.dk/e/memory-run-billetter-1093189
Der er plads til 10 hold pr. time med 2-4 deltagere på hvert hold.

  • HERO WEB Efterårsferien er samtidig årets sidste mulighed for at benytte faciliteter som moon cars og minigolf i Havnens Oase. Foto: Kaptajn Gammel Havn