Cafeer og restauranter

Du finder flere cafeer og restauranter i Kanalbyen, bl.a. Michelin-restauranten Ti Trin Ned.
20230906 134642 Beskaaret

Kaptajn Gammel Havn

Købmagergade 100

Kaptajn Gammel Havn er hele byens havecafé med kvalitets-is, småretter, kaffe og solnedgangsdrinks på terrassen. Det er også her, du kan leje mooncars og minigolfudstyr fra 1. maj 2024, når Havnens Oase åbner.

Åbningstider 

Mandag-torsdag: 15.00-20.00

Fredag: 15.00-21.00

Lørdag: 11.00-21.00

Søndag: 11.00-20.00

Fra juni måned forlænger Kaptajn Gammel Havn med 1 time fredag og lørdag (dvs. åbent til kl. 22) henover sommeren. Derudover er lejlighedsvist ekstra åbent ved begivenheder og solskinsdage.

 

Ti Trin Ned

Ti Trin Ned

Toldkammeret 9

På Toldkammeret i byggeriet Langebro finder du den 1-stjernede Michelin-restaurant "Ti Trin Ned", som har en smuk udsigt over Lillebælt og broen.

Ti Trin Ned er fusionen mellem et stærkt personligt køkken, bæredygtige grønne tanker – og den uendelige søgen mod det perfekte, enkle, nuancerede og karakteristiske.

Restaurant Ene Terrassen

Restaurant Ene

Kongensgade 150

For enden af Frederiks Kanal ved byggeriet Kongens Punkt finder du Restaurant Ene. 

Restaurant Enes retter indeholder danske råvarer fra sæsonen og nærområdet, altid med fokus på at udvinde mest mulig smag.

Det er gourmetmad i øjenhøjde, veltilberedt og ærlig. Jordnær mad med kant.

Cafe Mums

Café Mums

Gothersgade 43

Ved Gl. Havn i Fredericia, og med udsigt over det smukke Lillebælt finder man Cafe Mums, som er cafe, restaurant og loungebar.

Hos Cafe Mums bliver der lagt vægt på nydelse og spændende smagsoplevelser i et hjemligt – hjerteligt og nærværende miljø.