Investorer

Langebro3 Ljo
Samarbejde om kvalitet
Vær med til at bygge boliger, kultur og erhverv. Kanalbyen i Fredericia P/S etablerer rammerne med Kanaler, byrum og meget mere.
Kanal Med Bro
Status på byggefelter
Her kan du se hvilke grunde, der allerede er bebygget, samt hvilke grunde, der stadig er ledige.
10682 Hsa 64
Peter Kirketofte
Projektdirektør pki@kanalbyen.dk 41 76 14 50
Frederikshuset

Nyheder

Luftfotos af boligprojekter
Salg og udlejning af boliger har taget fart i Kanalbyen i Fredericia

I Kanalbyen i Fredericia er der solgt flere ejerlejligheder i byggeriet Promenaden i de første fem måneder af 2024 end hele sidste år. Samtidig er der tæt på at være fuldt udlejet i Carolinelunden, og alt i alt er næsten 95 % af Kanalbyens boliger nu beboet.

Udviklingsbyggerier I Fredericia
Realdania By & Byg skal opføre MiniCO2-byggeri i beton i Kanalbyen

Ny etageejendom i Kongensstræde skal tilbyde moderne lejeboliger og samtidig gøre byggebranchen klogere på, hvordan man kan reducere CO2-aftrykket fra nybyggeri.

Byggearbejde på udviklingsbyggerier
Endnu et ”effektivt byggeri” på vej til Kanalbyen

Kanalbyen i Fredericia har indgået aftale med Realdania By & Byg om et fjerde udviklingsbyggeri i Kongensstræde. Bygherrens ambition er at opføre det nye boligbyggeri med mindst muligt spild og samtidig markant hurtigere, billigere og med mindre CO2-udslip end normalt.

Carolinelunden Fra Kanalen 02 Web
Nu flytter beboerne ind i Carolinelunden

De første 72 lejeboliger i Carolinelunden står nu færdige, og i disse dage kommer der liv i de nye boliger ved kanalen. Flere af indflytterne fortæller, at de er tiltrukket af beliggenheden.

220720 SPP 0448 Web
Kanalbyens beboere får noget af Danmarks billigste fjernvarme

Selvom energipriserne er steget over en bred kam, ligger Fredericia fortsat i bunden af prisskalaen, når det gælder fjernvarme. Alle i Kanalbyen nyder godt af den lokale fjernvarme, som særligt for lejligheders vedkommende er noget af den billigste fjernvarme i Danmark.

Ved surfbutikken
De første 500 bor i Kanalbyen

Siden de første flyttede til for fem år siden, har Kanalbyen i Fredericia rundet 500 indbyggere. To tredjedele af de tilflyttede boede i forvejen i Fredericia Kommune, men den nye bydel har også tiltrukket beboere fra Hovedstadsområdet og fra udlandet.

Kongensstræde
Offentligt første spadestik på udviklingsbyggerier i Kongensstræde

Alle i Fredericia er velkomne, når Realdania By & Byg sammen med borgmester Steen Wrist og Kanalbyen i Fredericia officielt tager hul på opførelsen af nye boligejendomme med fokus på CO2-reduktion og effektivitet i byggeriet.

Calinelunden Ext Cam 1 P3 Beskaaret Web
Nu kan man leje en bolig i Carolinelunden

AP Ejendomme har åbnet for udlejningen af både store og små boliger i Carolinelunden mellem Frederiks Kanal og naturparken Søndervold.

Carolinelunden Rejsegilde 1
Carolinelunden skyder op

Byggeriet af 143 lejeboliger midt i Kanalbyen er nået så langt, at bygherren AP Pension og totalentreprenøren NRE Denmark A/S torsdag kunne fejre projektet med et rejsegilde.