Investorer

Belægning På Fisketorvet

Vær med til at bygge - Kanalbyen etablerer rammerne

Kanalbyen i Fredericia P/S etablerer de ydre rammer for den nye bydel i takt med bydelens udvikling. Der er allerede etableret en omfattende klimasikring og den første kanal. Dertil broer, promenader mm.

Byrum på de enkelte matrikler, det vil sige gårdrum, taghaver med videre, etableres af bygherre i forbindelse med bebyggelsen.

Gamle Skibe I Gl Havn

Kanalbyen har ledige byggefelter til boliger, kontorerhverv, kultur og institutioner

- Mulighed for at bygge boliger med attraktiv beliggenhed

- Mulighed for nye arbejdspladser inden for kontor, offentlig service, detail og andre erhverv

- Mulighed for op mod 20.000 m2 til kulturelle formål

- Mulighed for 15.000 m2 detailhandelsbyggeri

Tim 150
Tim E. Halvorsen
Hvis du gerne vil vide mere om mulighederne for at investere i nybyggeri i Kanalbyen, kan du kontakte projektdirektør Tim E. Halvorsen. tea@kanalbyen.dk 29 13 44 88
Kanalbyen er en spændende ny bydel, som allerede er fuld af byliv, kunst og fællesskab. Og med kanaler, hav og by lige uden for døren mener vi, at området er meget attraktivt at investere i. Det er et privilegie at være med til en spændende byudvikling på en så markant placering.

Peter Olsson, AP Pension

Carolinelunden G%C3%A5rdrum%20Officersti
Officerstien Carolinelunden 800Px
AP Pension skal opføre 450 boliger i Kanalbyen i Fredericia

Et nyt boligkvarter med omkring 450 boliger og en promenade med kunstoplevelser. Dét skal AP Pension nu bygge i Kanalbyen i Fredericia.

2 DET VI IKKE VED DET VED VI IKKE Kredit Signe Guttormsen 800Px
Bank og byudviklingsselskab vil få kunsten ud over rampen sammen

Arbejdernes Landsbank og Kanalbyen i Fredericia har indgået et nyt partnerskab, der gør banken til hovedsponsor på kunst i den nye bydel over de næste tre år. Partnerskabet er ifølge adm. direktør Brian Mikkelsen fra Dansk Erhverv et godt eksempel på, hvordan kultur- og erhvervsliv kan gå hånd i hånd.

IMG 2601 800Px
Sønder Voldgade Kvarteret er åbnet

Sønder Voldgade Kvarteret byder på nye byrum ved kajkanten, udsigtslejligheder, kontorer og en Michelin restaurant. Nu er det nye kvarter i Kanalbyen i Fredericia officielt åbnet.

1632 LABAN Kanalbyen I Fredericia Physcamera001
Nye boliger og mere byliv til Kanalbyen i Fredericia

Bach Invest A/S styrker udviklingen af Kanalbyen i Fredericia med 56 nye ejerlejligheder med udsigt til kanal og Lillebælt. Ambitionen er at bygge kvalitetsboliger men også at skabe mere liv langs kanalen og bygge bro mellem ny og gammel bydel.