Erhvervslejemål og kontordomiciler

Midt i Danmark og centralt i Fredericia

Gå på arbejde i Kanalbyen

Et blomstrende vækstmiljø, videnstunge virksomheder og et stærkt netværk kendetegner erhvervsmiljøet i Kanalbyen. I dag finder cirka 400 kontorbrugere hver dag vej til Kanalbyen, og på sigt kan den nye bydel rumme 2800 arbejdspladser.

Kanal Med Bro

Udviklingscentrum for grøn energi

Fredericia vil med afsæt i sin styrkeposition i den grønne omstilling indenfor transport, logistik, energi og klima tiltrække og samle landets mest innovative virksomheder, iværksættere og videns-institutioner i nyt udviklingscentrum for grøn energi. Projektet hedder ’Base of Energy’ og visionen er et nyt bæredygtigt kontorbyggeri på havnefronten i Kanalbyen i Fredericia med plads til 1600 medarbejdere.

Læs mere om Base of Energy

Fredericia som ramme for vækst og grønne løsninger

Med en central beliggenhed midt i Danmark og centralt i Trekantområdet har Fredericia en stæk position som midtpunkt for vækst og fremtidens grønne løsninger inden for transport og logistik samt klima og energi. Det levende erhvervsliv bakkes op af et attraktivt uddannelsesmiljø. I sommeren 2027 er det planen at åbne et nyt campus i Kanalbyen, som skal være centrum for videre- og efteruddannelse inden for den grønne omstilling.

 

 

 

Kanalbyen Juni2019 5292

Invester i erhvervsbyggeri i Kanalbyen

Skal din virksomheds nye domicil ligge i Kanalbyen? Læs mere om mulighederne for at bygge/investere i Kanalbyen i Fredericia. 

Invester i Kanalbyen

Erhvervslejemål i Kanalbyen

Kanalbyen består af blandet byggeri med fokus på levende funktioner i stueetagerne. I flere byggerier, som f.eks. Promenaden, Kongens Punkt og Frederikshuset finder man derfor butikker og mindre kontorerhverv i bunden. Hertil kommer de større erhvervsbyggerier Port House l (fuldt udlejet) og ll (forventet byggestart i 2025), som samler en hel række aktører.

Porthouse Redigeret
Port House I
Multibruger kontorhus fra 2019. Pt fuldt udlejet.

Nyhedsartikler om erhvervsbyggeri

Pot House II Dorte Mandrup 2
ADP skal opføre Port House II i Kanalbyen til kontorerhverv og hotel

Havneselskabet ADP, som har opført den fuldt udlejede kontorbygning Port House i Kanalbyen i Fredericia, skal opføre endnu en erhvervsejendom til kontorer og øvrige service- og erhvervsformål.

Rendering Base Of Energy
Fredericia vil være Danmarks centrum for udvikling af fremtidens grønne energiløsninger

NY ENERGI HUB I KANALBYEN: Fredericia vil med afsæt i sin styrkeposition i den grønne omstilling indenfor transport, logistik, energi og klima tiltrække og samle landets mest innovative virksomheder, iværksættere og vidensinstitutioner i nyt udviklingscentrum for grøn energi. Projektet hedder ’Base of Energy’ og visionen er et nyt bæredygtigt kontorbyggeri på havnefronten i Kanalbyen i Fredericia med plads til 1600 medarbejdere.