Pressekontakt

Pressekontakt

10682 Hsa 64
Peter Kirketofte
Projektdirektør pki@kanalbyen.dk 41 76 14 50
PLP
Peder Lind Pedersen
Teamleder, Kommunikation (Realdania By & Byg) plp@realdaniabyogbyg.dk 40 42 86 96
Grønlandsk skulptur Malu og John Bech Hansen
50 års venskab mejslet i grønlandsk granit

3.300 kilometer er ingen hindring for venskab. Den nye skulptur i naturparken Søndervold i Kanalbyen er et symbol på mere end 50 års tætte bånd til den grønlandske by Ilulissat.

Rainer og Mette Gassner
Ti Trin Ned får michelinstjerne for sjette gang

Restaurant Ti Trin Ned, som ligger med smuk udsigt til vandet i Kanalbyen, er for sjette år i træk hædret med en michelinstjerne for sin gastronomi.

Udsigt Fra Restaurant Ene Web
Flytning til Kanalbyen har givet Restaurant Ene et boost

Restaurant Ene har haft et forrygende år, siden spisestedet slog dørene op for enden af Frederiks Kanal i september 2021. Dobbelt så mange gæster som før besøger restauranten, men på trods af det stigende pres oplever værtsparret arbejdsglæde som aldrig før.

Carolinelunden Rejsegilde 1
Carolinelunden skyder op

Byggeriet af 143 lejeboliger midt i Kanalbyen er nået så langt, at bygherren AP Pension og totalentreprenøren NRE Denmark A/S torsdag kunne fejre projektet med et rejsegilde.

Verdens Vildeste Brobyggere Engholmene 2021
Vilde brobyggere i Kanalbyen

Fredag danner Kanalbyen i Fredericia rammen om Verdens Vildeste Brobyggere. Der er lagt op til en folkefest, hvor lærlinge og studerende dyster i at bygge en bro over kanalen på bare syv timer.

Soendervold Indvielse
Søndervold indviet med leg, kage, taler og musik

Nu kan man gå opdagelse i egnens naturtyper, stege mad på bål eller lade børnene boltre sig i Legeskoven. Fredericias nye naturpark er åbnet.

Pot House II Dorte Mandrup 2
ADP skal opføre Port House II i Kanalbyen til kontorerhverv og hotel

Havneselskabet ADP, som har opført den fuldt udlejede kontorbygning Port House i Kanalbyen i Fredericia, skal opføre endnu en erhvervsejendom til kontorer og øvrige service- og erhvervsformål.

Amalie Smith Radiosfæren
Amalie Smith har skabt foranderligt lydværk til ny naturpark i Fredericia

Forfatter og billedkunstner Amalie Smith blander fiktion, musik, interviews og naturlyde i et nyt lydkunstværk, der er skabt til naturparken Søndervold i Fredericia. Vejret, døgnets rytme og en særlig computeralgoritme styrer værkets dynamiske udtryk.