Pressekontakt

Pressekontakt

10682 Hsa 64
Peter Kirketofte
Projektdirektør pki@kanalbyen.dk 41 76 14 50
PLP
Peder Lind Pedersen
Teamleder, Kommunikation (Realdania By & Byg) plp@realdaniabyogbyg.dk 40 42 86 96
L1009782
MiniCO2 Etagehuse inviterer indenfor

Onsdag den 6. marts kan man komme helt tæt på to spritnye boligejendomme i Kongensstræde i Kanalbyen. Realdania By & Byg inviterer til åbent hus i de to bygninger, som repræsenterer hver sin tilgang til at begrænse byggeriets forbrug af CO2 og ressourcer.

Luftfoto med julemand
Kanalbyen ønsker glædelig jul og godt nytår 2024

Julen står for døren, og Kanalbyen i Fredericia ser tilbage på et år med endnu flere beboere, liv og aktivitet - og et kongeligt besøg.

Udviklingsbyggerier I Fredericia
Realdania By & Byg skal opføre MiniCO2-byggeri i beton i Kanalbyen

Ny etageejendom i Kongensstræde skal tilbyde moderne lejeboliger og samtidig gøre byggebranchen klogere på, hvordan man kan reducere CO2-aftrykket fra nybyggeri.

Tine Grauslund
Tine fra Carolinelunden udstiller kunst med et glimt i øjet

Tine Grauslund, der i sommer flyttede ind i det nybyggede Carolinelunden, udstiller skæve, humoristiske og livskraftige billeder hos East Coast Surfshop i weekenden. Det sker som led i Fredericia Art Festival, der også byder på en guidet kunsttur i Kanalbyen med tidligere borgmester Uffe Steiner Jensen.

Henning og Peter ved kanalen
Klimafokus i Kanalbyen

Når der skal graves tusinder af tons jord op i Kanalbyen, arbejder projektsekretariatet på at genbruge mest muligt af jorden lokalt i området. Det sker både af hensyn til klima og økonomi og er en af flere løsninger, der kan mindske CO2-udledningen og tilgodese miljøet i byudviklingsprojektet.

Søndervold med Carolinelunden i baggrunden
Ny online-guide til byvandring i Kanalbyen

Kanalbyen i Fredericia er en ny bydel med rødder i historien, og netop det er temaet for en ny guide til byvandring på egen hånd. Måske en idé til efterårsferien?

Steen Wrist og Dronningen
Tusinder fejrede Dronningen i Kanalbyen

Hendes Majestæt Dronningen fik stående ovationer fra beboere i Kongens Punkt, og fremmødte i alle aldre fejrede majestæten i Kanalbyen, hvor det kongelige sensommertogt fredag blev rundet af i strålende solskin.

Dronningens rute
Her kører Dronningen gennem Kanalbyen

Hendes Majestæt Dronningens besøg i Fredericia på fredag den 1. september starter og slutter i Kanalbyen.