Pressekontakt

Pressekontakt

10682 Hsa 64
Peter Kirketofte
Projektdirektør pki@kanalbyen.dk 41 76 14 50
PLP
Peder Lind Pedersen
Teamleder, Kommunikation (Realdania By & Byg) plp@realdaniabyogbyg.dk 40 42 86 96
Carolinelunden Rejsegilde 1
Carolinelunden skyder op

Byggeriet af 143 lejeboliger midt i Kanalbyen er nået så langt, at bygherren AP Pension og totalentreprenøren NRE Denmark A/S torsdag kunne fejre projektet med et rejsegilde.

Verdens Vildeste Brobyggere Engholmene 2021
Vilde brobyggere i Kanalbyen

Fredag danner Kanalbyen i Fredericia rammen om Verdens Vildeste Brobyggere. Der er lagt op til en folkefest, hvor lærlinge og studerende dyster i at bygge en bro over kanalen på bare syv timer.

Soendervold Indvielse
Søndervold indviet med leg, kage, taler og musik

Nu kan man gå opdagelse i egnens naturtyper, stege mad på bål eller lade børnene boltre sig i Legeskoven. Fredericias nye naturpark er åbnet.

Pot House II Dorte Mandrup 2
ADP skal opføre Port House II i Kanalbyen til kontorerhverv og hotel

Havneselskabet ADP, som har opført den fuldt udlejede kontorbygning Port House i Kanalbyen i Fredericia, skal opføre endnu en erhvervsejendom til kontorer og øvrige service- og erhvervsformål.

Radio Sfæren Amalie Smith 002 Photo By David Stjernholm Web
Amalie Smith har skabt foranderligt lydværk til ny naturpark i Fredericia

Forfatter og billedkunstner Amalie Smith blander fiktion, musik, interviews og naturlyde i et nyt lydkunstværk, der er skabt til naturparken Søndervold i Fredericia. Vejret, døgnets rytme og en særlig computeralgoritme styrer værkets dynamiske udtryk.

Legeskoven Bredformat
Naturparken Søndervold åbner

Alle byens borgere er inviteret, når den nye naturpark Søndervold i Kanalbyen bliver indviet med musik, hygge og underholdning for både store og små.

Kajens Grammatik Web
Kunstnerisk landmærke indviet ved Frederiks Kanal

Det seneste kunstværk i Kanalbyen i Fredericia er en hilsen til søfolk og havnens arbejdsmænd. Det blev torsdag indviet på sin prominente plads i hjørnet af Frederiks Kanal.

Kanalbyen Drone Steffen Stamp
Peter Kirketofte bliver ny projektdirektør i Kanalbyen

Pr. 1. juni skal Peter Kirketofte, der selv er fra Fredericia, stå i spidsen for udviklingen af den nye bydel mellem Fredericias bymidte og Lillebælt.