Fest og glæde i Havnens Oase

  • Sommerfest 1 Der var kø ved ishuset Kaptajn Gammel Havn, da Kanalbyens beboere holdt sommerfest. Foto: Preben Lindum
Bydelsforeningen melder om meget god stemning til årets sommerfest i Kanalbyen, og de nye rammer ud til Gammel Havn gjorde ikke glæden mindre.

Lørdag den 25. august fejrede beboere i Kanalbyen i Fredericia for tredje gang sommeren og naboskabet i den nye bydel. Cirka 110 var mødt op til festen, som bydelsforeningen står bag.

- Vi fik rigtig mange positive tilbagemeldinger. Folk var glade, der var god mad og god musik, fortæller Preben Lindum fra foreningens bylivsudvalg.

Som noget nyt dannede Havnens Oase, som åbnede 1. maj i år, rammen om beboernes sommertradition. Selvom vejret ikke var helt så solrigt som til sidste års sommerfest, foregik det meste under åben himmel, om end et telt opstillet til lejligheden også var ganske velbesøgt. 

Musik, grill og vaffelis

For tredje år i træk stod duoen Mig & Anders for den musikalske underholdning, men forplejningen blev denne gang ordnet helt lokalt af ishuset Kaptajn Gammel Havn. Ved hjælp af et par store gasgrill sørgede personalet for den rette tilberedning af pølser og kyllingestykker, som blev serveret med hvad dertil hører, og var det ikke nok til at stille sulten, kunne de vældige vaffelis nok gøre resten.

Den nye placering og samarbejdet med Kaptajn Gammel Havn gjorde ifølge arrangørerne ikke begejstringen mindre blandt de fremmødte.

- Der var flere, der sagde, at det måtte vi gerne gøre igen til næste år, fortæller Preben Lindum.

  • Sommerfest 2 Mig og Anders underholdt til sommerfesten for tredje år i træk. Foto: Preben Lindum
  • Sommerfest 4 Hygge i teltet. Foto: Preben Lindum
  • Sommerfest 6 Vaffelisene var populære. Foto: Preben Lindum
  • Sommerfest 5 Kaptajn Gammel Havn sørgede for grillmaden. Foto: Preben Lindum