Ti Trin Ned genåbner i Kanalbyen den 28. januar

  • Rainer Og Mette Gassner Indehaverne af Ti Trin Ned, Rainer og Mette Gassner
En enkel og personlig indretning, havudsigt, urter fra egne marker og lokale råvarer. Det er noget af det, man kan opleve, når Michelin restauranten Ti Trin Ned åbner i nye lokaler i Kanalbyen.

To års planlægning og arbejde med detaljerne i det nye Ti Trin Ned bliver til virkelighed, når Mette og Rainer Gassner den 28. januar slår dørene op til Restaurant Ti Trin Ned i Kanalbyen.

Efter en årrække med base i en kælder i Norgesgade i Fredericia, rykker restauranten ind i nye lokaler med fuld havudsigt.

"Det nye Ti Trin Ned trækker tråde til kælderen i Norgesgade. Vi har været tæt på hele indretningen – og nu glæder vi os til at vise vores gæster resultatet", udtaler de to ejere.

Detaljerne i indretningen af den nye restaurant er stadig lidt hemmelige, men ejerne afslører, at der bliver tale om en enkel, skandinavisk indret-ning med naturmaterialer, hvor gæsterne til den ene side vil se et servicekøkken fuld af aktivitet og til den anden side vil se direkte ud på Lillebælt.

De lokale råvarer, enkelheden og det nuancerede er de bærende elementer i Ti Trin Neds karakteristiske og meget personlige køkken. Gæsterne præsenteres for urter fra skov, strand og restaurantens egne marker få kilometer væk, men også for råvarer fra små, lokale og bæredygtige producenter.

Den nye restaurant kan rumme omkring 50 gæster.

En del af Sønder Voldgade Kvarteret med boliger, kontorer og byrum ved vandet

Ti Trin ned kommer med den nye adresse på Toldkammeret 9 til at ligge i stueetagen af Langebro – i et spændende nyt punkthus med boliger i fire etager. Langebro opføres som en del af Sønder Voldgade Kvarteret, som udover boliger rummer kontorer, p-hus og spændende nye byrum ved havnefronten for alle. 

Første etape af kontorhuset Port House blev taget i brug i januar 2019 og umiddelbart efter åbningen af Ti Trin Ned flytter de første beboere ind i lejlighederne i Langebro. Senere i år går entreprenøren A. Enggaard A/S i gang med flere boliger, anden etape af kontorhuset samt et p-hus i Kvarteret.