Fernisering i Kranknau Kunsthalle med Staggemeier

  • Staggemeier Et lille udsnit af kunsten der findes i udstillingen Foto: Staggemeier/ Emil Staggemeier
Den 4. september åbnes der for tredje udstilling i Kranknau Kunsthalle. Denne gang er det kunstneren Staggemeier som udstiller.

For sidste gang er der åbningsfest i Kranknau Kunsthalle. Det sker fredag den 4. september klokken 19.00 - 22.00. Selve udstillingen vil være at finde i hele september måned i Sønder Voldgade kvarteret helt ud til vandet.

 

Staggemeier

Staggemeier er det yngste skud på stammen og bliver den sidste kunstner som udfylder Kranknau Kunsthalle på Skibsbroen og lukker med et brag.

Staggemeier har hele tiden været betaget af kunst, specielt graffiti har gjort indtryk på den unge kunstner. Selvom Staggemeier maler med akrylmaling, kul, tuscher og pastelkridt så er det kogt ned til grundstenen, også genkendeligheden af et motiv som i graffiti springer i øjet.

Staggemeier er en moderne kunstner som også er god til at fange nutiden og involvere samfundsdebat i sine værker. Staggemeier er stærk med sine farver og mon ikke mange fredericianere allerede har en plakat eller billede fra den upcomming lokale kunstner.

“Det er min første soloudstilling i Fredericia, jeg glæder mig til at vise byen, hvad jeg går og tænker på og producerer i mit eget hjem”, siger Emil Staggemeier.