Fernisering i Kranknau Kunsthalle med Sylvest Jeppesen

  • Sylvest Jeppesen Et lille udsnit af kunsten der kan findes i udstillingen Foto: Sylvest Jeppesen
Den 1. august åbnes der for anden udstilling i Kranknau Kunsthalle. Denne gang er det kunstneren Sylvest Jeppesen som udstiller.

Der er endnu en gang åbningsfest i Kranknau Kunsthalle. Denne gang er det lørdag den 1. august klokken 19.00 - 22.00. Selve udstillingen vil være at finde i hele august måned i Sønder Voldgade kvarteret helt ud til vandet.


Sylvest Jeppesen

Sylvest Jeppesen er en autodidakt maler som helt sikkert vil overraske mange kunstelskere. Han har sine rødder i den første bølge af graffiti, men har siden barnsben haft den store kærlighed til de helt store internationale billedkunstnere og kunsthistorie.

Han arbejder først og fremmest med oliemaleriet, hvor han boltrer sig med mennesket og de mange spørgsmål, der udspringer af hans værker. Hans billeder bærer præg af en stærk kompromisløshed, som er eksekveret med et post ekspressionistisk udtryk.

Udover malerier vil der være skulpturer som også er et af de midler Sylvest Jeppesen har med i sin værktøjskasse som formidler.

“Det bliver spændende for mig, som udstiller på gallerier i både Danmark, Sverige og England, at vise min hjemby, hvad jeg står i en baggårdslokale og laver”, siger Sylvest Jeppesen.