Gratis Drive In Bio

  • 94989317 3037252569643164 5377468843239145472 N Kreditering: Radio VLR
Gratis Drive In Bio i Kanalbyen med filmen Klovn The Final.

Torsdag den 21. maj inviterer Sydbank, ElboBladet og Radio VLR til gratis drive-in bio i Fiskeriområdet i Kanalbyen, Esplanaden.

Vi viser filmen "Klovn, The Final" med Casper Christensen og Frank Hvam i hovedrollerne, så der er dømt god underholdning, der får smilet frem, og som skaber en hyggelig stemning.

Der er gratis adgang, men begrænset plads. For at få del i de gratis billetter skal man lytte med på Radio VLR eller tjekke VLR Morgenholdets facebookside.

Det er ikke muligt at købe mad og drikke på pladsen, så det er god idé i stedet at støtte de lokale handlende og selv medbringe forsyninger til hygge i bilen.

FAKTA

Kl. 20: 50: Pladsen åbner
Kl. 21: 50: Filmen KLOVN: The Final begynder.
(Bemærk filmen har en aldersgrænse på 12 år)
Særlige forbehold: Max 5 personer pr bil og max 200 biler på pladsen

Kun adgang for biler med gyldig billet. Følg anvisningerne fra personalet når du ankommer og undgå fysisk kontakt. Der er ingen adgang til toiletter og det er ikke tilladt at forlade bilerne.

Sådan får du billet: Få en gratis billet til Drive In Bio ved at holde øje med billetsalg på Morgenholdets facebookside.

Bemærk: Det er kun tilladt at hente én billet pr. bil.

Der er et begrænset antal billetter. Husk at printe din billet ud, og medbring den til arrangementet. Billetten fremvises ved indgangen.