Nu kan man leje en bolig i Carolinelunden

  • Calinelunden Ext Cam 1 P3 Beskaaret Web Carolinelunden rummer meget varieret arkitektur. Visualisering: Nood
AP Ejendomme har åbnet for udlejningen af både store og små boliger i Carolinelunden mellem Frederiks Kanal og naturparken Søndervold.

Det er et meget varieret boligbyggeri, der siden sidste år har taget form mellem Frederiks Kanal og den nye naturpark Søndervold, og allerede til februar er det muligt at bo til leje i Carolinelunden.

AP Ejendomme har nemlig skudt udlejningen af de nye boliger i gang, og efter en første runde med AP Pensions egne medlemmer har alle interesserede nu mulighed for at indgå en lejeaftale.

Det nye byggeri består af 143 svanemærkede boliger fordelt på 128 lejligheder, 10 rækkehuse og 5 town houses i to etager. Boligstørrelserne spænder mellem 52 og 116 m2, og alle lejlighederne har altan eller privat terrasse.

Åbent hus

Hvis man gerne vil have et nærmere indblik i det nye boligbyggeri, kan for eksempel besøge AP Ejendommes prøvebolig til åbent hus på søndag den 30. oktober kl. 13.00-14.30 eller søndag den 6. november kl. 13.00-14.00. Man kan tilmelde sig åbent hus på projektets hjemmeside Carolinelunden.dk.

Her kan man også se priser og plantegninger, og der er også mulighed for at få mere at vide ved at kontakte Danbolig Fredericia på fredericia@danbolig.dk eller tlf. 75 91 48 44.

Indflytningen i de nye lejeboliger er planlagt til den 15. februar 2023.

Læs mere om Carolinelunden.

Besøg projektets hjemmeside Carolinelunden.dk.

  • Carolinelunden Stue 03 210922 Web Prøveboligen i Carolinelunden midt i Kanalbyen i Fredericia. Foto: Nood
  • 220720 SPP 0476 Web Byggeriet af Carolinelunden skrider fremad. Dronefoto: Søren Palmelund
  • Calinelunden Ext Cam 2 P3 Lowres Carolinelunden ligger ud til hjørnet af to kanaler. Visualisering: Nood