Carolinelunden

Lejeboliger i townhouses, karréhuse, punkthuse og rækkehuse
Udsigt fra Jan og Lones altan

Nyt blandet bykvarter mellem park og kanal

Carolinelunden, som i disse år opføres af AP Pension, skal samlet set rumme 450 lejeboliger i en blanding af townhouses, karréhuse, punkthuse og rækkehuse, der i form og skala refererer til Fredericias historiske renæssancecentrum.

Byggeriet af de første 128 lejligheder, ti rækkehuse og fem townhouses gik i gang i august 2021, og beboerne flyttede ind i de første boliger i februar 2023.

Foto: Jan Jespersen.

Picniq I Parken Web

Udlejning via Danbolig Fredericia

Indflytning fra: 15. februar 2023

Boliger egnet til: Alle familietyper

Boligtyper: Lejeboliger i townhouses, karréhuse, punkthuse og rækkehuse

Parkering: Fortrinsvis under jorden, så der bliver mere plads til byliv og grønne områder

Helhedsplan: Arkitema Architects

 

Nyheder

IMG 0664 Web
Anny glæder sig over udsigten, sammenholdet og bylivet

Anny Egsgaard ved om nogen, hvordan det er at bo i Kanalbyen i Fredericia. Her har hun slået sine folder i både Kongens Punkt, Langebro og nu Carolinelunden, som hun ikke har tænkt sig at flytte fra. Fra stuelejligheden nyder hun kigget til Gammel Havn, hyggesnak med forbipasserende og de mange oplevelser i gåafstand.

Luftfotos af boligprojekter
Salg og udlejning af boliger har taget fart i Kanalbyen i Fredericia

I Kanalbyen i Fredericia er der solgt flere ejerlejligheder i byggeriet Promenaden i de første fem måneder af 2024 end hele sidste år. Samtidig er der tæt på at være fuldt udlejet i Carolinelunden, og alt i alt er næsten 95 % af Kanalbyens boliger nu beboet.

Jan og Lone i Carolinelunden
I Carolinelunden er Jan og Lone tæt på det hele

Sidste sommer flyttede Lone og Jan Jespersen i lejebolig i det nybyggede Carolinelunden midt i Kanalbyen. Med udsigt til Lillebæltsbroen til den ene side og kanalen til den anden nyder de at være midt i det hele og i gåafstand fra fæstningsbyens tilbud.

Carolinelunden Fra Kanalen 02 Web
Nu flytter beboerne ind i Carolinelunden

De første 72 lejeboliger i Carolinelunden står nu færdige, og i disse dage kommer der liv i de nye boliger ved kanalen. Flere af indflytterne fortæller, at de er tiltrukket af beliggenheden.

Calinelunden Ext Cam 1 P3 Beskaaret Web
Nu kan man leje en bolig i Carolinelunden

AP Ejendomme har åbnet for udlejningen af både store og små boliger i Carolinelunden mellem Frederiks Kanal og naturparken Søndervold.

Carolinelunden Rejsegilde 1
Carolinelunden skyder op

Byggeriet af 143 lejeboliger midt i Kanalbyen er nået så langt, at bygherren AP Pension og totalentreprenøren NRE Denmark A/S torsdag kunne fejre projektet med et rejsegilde.

Første spadestik på Carolinelunden 18. august 2021
Nu opføres Carolinelunden

Onsdag blev spaden stukket i jorden til de første 143 boliger, som AP Pension bygger mellem kanalen og den nye park Søndervold.

Hvor finder jeg